Steengrillen

Bij Attraverso is het mogelijk om te steengrillen. Op een gloeiend hete lavasteen serveren wij uw gerecht. Deze kunt u zelf bereiden, waarna deze gegeten kan worden. De Romeinen grilden al op verhitte stukken lavasteen, dit kunt u nu zelf ervaren. Het bakken op de lavasteen gebeurt volledig zonder toegevoegde vetstoffen en is dus een zeer gezonde manier van bereiden.

Bistecca de filetto (220 gram) (Biefstuk van de Haas), gebakken aardappels met zeezout en rozemarijn, cherry tomaatjes, huisgemaakte pesto, zeezout en een insalata mista…..€ 22

Biersuggestie: Poretti 6 Luppoli
Wijnsuggestie: Refosco

Bistecca de filetto (220 gram) (Biefstuk van de Haas), gebakken aardappels met zeezout en rozemarijn, cherry tomaatjes, huisgemaakte pesto, zeezout en een insalata mista…..€ 22

Biersuggestie: Poretti 6 Luppoli
Wijnsuggestie: Refosco